Știri din turism: aventuri la Borsec, Afrodita & Spa, traseu de drumeție la Râșnov

Se mai întâmplă ceva. După ce am aflat de decizia restaurării Cazinoului din Constanța, încă un proiect ar putea revitaliza o stațiune pe care părinții noștri o apreciau în trecut: Borsec. Este vorba de un parc de aventură în format “sanie de vară”, cu o pistă de 1,400 m lungime. Știre completă aici.


Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane a câștigat premiul “Innovative Spa Concept” pentru Herculum Spa în cadrul Galei Innovative Spa Awards 2019 din Croația. Am avut prilejul să vedem ce s-a realizat și putem preciza că munca celor de aici merită să fie răsplătită prin premii și, mai ales, oaspeți. De precizat că grupul Bacolux Hotels, din care face parte și resortul Afrodita, are un capital 100% românesc. Așadar, la unii se poate! Știre completă aici.


Încă o veste bună de la Râșnov, mai ales pentru iubitorii de natură și munte! Se va reabilita drumul/traseul Valea Lungă, în prelungirea Cheilor Râșnoavei, ce va asigura, pe lângă frumusețea peisajului, accesul la un observator de urși. Știri completă aici.


 

Scrie un comentariu

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.