Despre

Dordetur înseamnă Alexandru și Cristina, experiențe și sentimente din călătoriile pe care le facem, întâmplări și impresii de pe drum sau de la fața locului. Planificăm, experimentăm, fotografiem, apoi îți povestim și ție!

Despre blog:

  • Lansat pe internet în toamna lui 2013, după un tur primăvăratec prin frumusețile României. Așa ne-am îndrăgostit, așa a luat naștere dor-de-tur. Aici începe istoria blogului și se continuă unde ești acum. 🙂
  • Proiect personal susținut din pasiune și din dorința de a împărtăși sentimente și experiențe din călătorii și nu numai. Unele poate te vor ajuta și pe tine!
  • Se caracterizează prin două secțiuni principale: Călătorii (escapade urbane, excursii prin țară, vacanțe prin străinătate, drumeții pe munte) și Experiențe (locuri și atracții turistice, pe unde ne-am cazat, pe unde am mâncat).
  • Evenimente și proiecte la care a participat de-a lungul timpului: Webstock, Travel Forum by InfoTravelRomania, eTravel Conference, Future of Media, Conferința Națională „Întoarcerea la apă! Echilibru și Sănătate” by Pro Turism Herculane, Inegalabila Românie.

about-dordetur

Bine de știut:

  • Abonarea la newsletter este opțională și gratuită. Știm că timpul tău este prețios și preferi să faci orice altceva decât să citești e-mailuri, așa că nu o să abuzăm de asta dacă alegi să te abonezi. Vom face întotdeauna o selecție de articole/știri faine, care te pot ajuta la un moment dat sau pot prezenta un interes cât de mic.
  • Orice preluare de material de pe blog se face obligatoriu cu precizarea sursei și/sau link-ului aferent. Poate mulți nu conștientizează, dar informațiile prezentate sunt rezultatul multor resurse dedicate. Mulțumim anticipat!
  • Unele informații din articole pot suferi modificări ulterioare călătoriilor noastre (prețuri, programe de vizitare, situații obiective turistice etc.). Nu ne asumăm aceste modificări, mai ales că nu le putem controla mereu, dar promitem să edităm informațiile la semnalarea ta.
  • Te invităm să ne scrii pe haisavorbim@dordetur.ro, fie că ai vreo întrebare, propunere, nemulțumire sau, pur și simplu, vrei să ne saluți. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil!
  • Secțiunea de comentarii este pentru a comunica civilizat. Nu se acceptă limbaj inadecvat sau reclame ascunse. Acest tip de comentarii va fi șters.
  • Publicitate: Se rezervă dreptul de a selecta, ocazional, produse și servicii relevante blogului. Nu se vor recomanda niciodată produse sau servicii care nu au fost experimentate. Nu ne place să “ascundem” aspecte, așa că articolele de acest fel vor fi semnalate corespunzător.

 

Îți mulțumim pentru vizită! 🙂