Cazare în Brașov: Pensiunea Casa Floraly

Pensiunea Casa Floraly din Brașov

Clasificare pensiune: 3 stele

Câte nopți am stat: 1

Când ne-am cazat: iulie 2017

Tip cameră: twin – paturi individuale

Localizare: Brașov, strada Brândușelor

Aspecte generale

Unitatea de cazare, cotată la 3 stele, este amplasată în suburbiile Brașovului. Este relativ simplu de găsit, un GPS ar trebui să te ducă la locație fără probleme (reper bulevardul Alexandru Vlăhuță). Se află în apropiere de Centrul Nou și Gară.

Lipsită de spectaculozitate sau alte servicii wow, pensiunea Casa Floraly se află pe o stradă destul de liniștită și poate fi o soluție de cazare decentă pentru cei fără pretenții. Menționăm că pensiunea deține și posibilitatea servirii micului dejun, contra-cost. Noi nu l-am testat.

Ce ne-a plăcut

  • gazde primitoare și comunicative (mulțumim pentru cafea!);
  • curățenie în cameră + așternuturi de pat și prosoape curate;
  • mobilier de bază (nimic deosebit), baia privată cu cabină de duș;
  • internet Wi-Fi gratuit, care funcționează ok;
  • facilități pensiune/cameră incluse în tarif: parcare în fața pensiunii (câteva locuri, care-cum apucă), acces la balcon comun (fără cine știe ce vedere), frigider, TV, prosoape, săpun/șampon la baie, acces la bucătăria pensiunii, grătar disponibil.

Ce nu ne-a plăcut

  • senzația de înghesuială: camera (la etajul 1) nu este foarte spațioasă, baia este și ea destul de mică; inclusiv pensiunea în sine este înghesuită între proprietățile vecine;
  • poziționarea băii, ca efect al camerei mici, nu e foarte ok – este aproape de pat;
  • distanța față de centru este considerabilă (3-4 km). Cele „15 minute” comunicate până în Centrul Vechi al Brașovului sunt de fapt vreo 30 minute. Asta în condițiile în care ești în vacanță și nu ai treabă! 😊

Realitate vs. fotografii Casa Floraly

Îți prezentăm fotografiile realizate de noi în cadrul pensiunii Casa Floraly din Brașov. Pentru a face o comparație, găsești galeria lor oficială aici.

Activități și împrejurimi

Imediat cum ieși din curtea pensiunii, în partea dreaptă, găsești 1-2 magazine și chiar un restaurant italian, destul de interesant. Continuând drumul, tot înainte, te încumeți încet-încet să descoperi Brașovul: Centrul Nou, Centrul Vechi. Plimbarea poate fi una plăcută, mai ales dacă ești genul mai activ sau nu ai avut ocazia să vezi orașul mai îndeaproape.

Verdictul nostru

Pensiunea Casa Floraly din Brașov este o alegere OK, însă cu siguranță se poate și mai bine. Totuși ne-am simțit bine aici, nu am întâmpinat probleme care să ne „supere” prea mult. În plus, dacă dorești o cazare dincolo de aglomerația centrală, cu posibilitate de parcare disponibilă, atunci poate fi o soluție și pentru tine!


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.