De ce merită să te cazezi măcar o noapte la Hotel Deva?

În călătorii nu este nimic mai odihnitor decât o saltea bună. Știm că nimic nu se compară cu patul de acasă, dar de cele mai multe ori călătoriile înseamnă cel puțin o noapte de cazare. Și, totodată, mai știm momentul ăla când te doare spatele după o noapte de somn pe o saltea proastă. Sau, pur și simplu, te trezești obosit.

De ce merită să te cazezi la Hotel Deva?

Pentru că noi aici am găsit una dintre cele mai bune experiențe în materie de pat cu saltea confortabilă. Ne-am cazat aici pentru două nopți și sentimentul a fost același în fiecare dimineață. Salteaua este mare (pat king size sau suntem noi slăbuți), confortabilă (relaxa sau echivalent) si odihnitoare (somn bun, fără dureri de spate).

Ne bucurăm atunci când hotelierii înțeleg faptul că nu căutăm doar un simplu pat, ci plătim pentru confort și odihnă.

Hotel Deva (3 stele) aparține în momentul ăsta de lanțul hotelier Unita Turism Holding, cel mai mare din țara noastră, dezvoltat începând cu anii 2000, după vânzarea Unita Asigurări. Filosofia este un pic nemțească și, cel puțin, la saltele… se simte bine! Ne-ar face plăcere să mai revenim. În plus, Deva are câteva atracții de luat în seamă, precum cetatea recent restaurată.

Citește și:  Hai la Cetatea Deva!

Spune-ne, tu unde ai găsit cea mai odihnitoare/confortabilă saltea pe la noi? Să știm cu toții unde să ne “retragem” în călătoriile noastre prin România 🙂.


Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.