De ce merită să te cazezi măcar o noapte la Hotel Deva?

În călătorii nu este nimic mai odihnitor decât o saltea bună. Știm că nimic nu se compară cu patul de acasă, dar dacă ești om călător, înseamnă că cel puțin o noapte o petreci într-o unitate turistică de cazare. Și, totodată, mai știm momentul ăla când te doare spatele după o noapte de somn pe o saltea proastă. Sau, pur și simplu, te trezești obosit.

 

Hotelierii trebuie să înțeleagă că nu căutăm un simplu pat, ci plătim un minim de confort, pentru un minim de odihnă.

De ce merită să te cazezi la Hotel Deva din… Deva?

Pentru că noi aici am găsit una dintre cele mai bune experiențe în materie de pat cu saltea confortabilă. Ne-am cazat aici pentru două nopți și sentimentul a fost același în fiecare dimineață. Salteaua este mare (pat king size sau suntem noi slăbuți), confortabilă (relaxa sau echivalent) si odihnitoare (somn bun, fără dureri de spate).

camera-hotel-deva

 

Aa… nu vă speriați de exterior, da, este Ceaușescu style

Hotel Deva (3 stele) aparține în momentul ăsta de lanțul hotelier Unita Turism Holding, cel mai mare din țara noastră, dezvoltat începând cu anii 2000, după vânzarea Unita Asigurări. Filosofia este în mare nemțească și, cel puțin, la saltele… se simte bine!

Ne-ar face plăcere să mai dormim aici. În plus, Deva are câteva atracții de luat în seamă, precum cetatea recent restaurată.

__

Te invităm să ne spui unde ai găsit cea mai odihnitoare/confortabilă saltea pe la noi. 🙂

Să știm cu toții unde să ne retragem în călătoriile noastre prin România.

 


Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.