Pe unde am mâncat în Mamaia și Constanța

Ne-am gândit să îți spunem unde să tragi pe dreapta în situații apocaliptice, precum foame și sete! De data asta, uite pe unde am mâncat în Mamaia și Constanța:

Restaurant Oro din Mamaia

Restaurantul Oro se află în apropierea plajei Kudos din Mamaia și aparține de Complex Diplomatic.

Atmosfera: plăcută, priveliște frumoasă la Marea Neagră. Au și terasă, dar și spațiu interior.

Ospitalitate: bună, personal atent și competent. Fiindcă era pandemie, meniul l-am vizualizat pe telefon via “QR Code”.

Ce am servit: burgeri cu cartofi dulci (“Beef Burger” în meniu). Au fost gustoși, iar prețul cam acolo unde trebuie (38 Lei). Am văzut că se comanda și pizza napoletană cu maia.

Citește și:  Ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut în stațiunea Mamaia

Food Station din Mamaia

Food Station (Delivery & To Go) este o idee foarte bună pentru a mânca în Mamaia. Sunt practic 5 locuri diferite de unde poți să-ți iei de mâncare: Barrels (salate, pizza, burgeri, spaghete etc.), La Lemne (pizza), Mister Beef’s (burgeri, aripioare), Pescador (preparate din pește, fructe de mare) și Sweets (clătite, prăjituri).

Atmosfera: spațiu drăguț, în stil food market. Este ceva amenajat încât să mănânci acolo. De asemenea există câteva locuri pentru a lăsa mașina – parcare “Butoaie”.

Ospitalitate: personal care te întâmpină cu o stare care mai depinde și de chef, oboseală etc. Am stat vreo 20-30 de minute pentru preparare, depinde de aglomerație. Se poate comanda direct la locație sau poți alege livrare prin platformele specializate (Foodpanda, Glovo etc).

Ce am servit: Biban de mare pe plită de la Pescador. Foarte sărat, iar legumele nu aveau niciun pic de ulei pentru a fi o salată (doar sare și piper la pliculeț). Preț cam mare pentru experiența asta (45 Lei). În plus, nu aveau hamsii sau stravrizi. Burger de la Mister Beef’s – gust și preț decent.

Citește și:  Cazare în Mamaia (Summerland) cu vedere la mare și la câțiva pași de plajă - Apartament Velier

Restaurant-pizzerie Pizzico din Constanța

Restaurantul-pizzerie Pizzico îl găsești în Piața Ovidiu din Constanța, chiar în fața Muzeului de Istorie. Se laudă cu o bucătărie organică.

Atmosfera: priveliște stradală. Am mâncat afară, la terasă.

Ospitalitate: bunicică, se poate un pic mai multă atenție la detalii.

Ce am servit: pizza. Și aici o să punem accent pe Pizza Dobrogeană, fiindcă a fost o experiență nouă. Pe lângă diferite brânzeturi, are pastramă de oaie, praz și frunze de spanac. Foarte interesantă, iar prețul a fost pe măsură (45 Lei). Meniul este destul de complex, prețurile ni se par un pic cam măricele.

 

Poftă bună în Mamaia & Constanța! 😊


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.