Dordetur 2.0. Călătorii și experiențe de viață

Am cam lipsit, deoarece s-au petrecut niște schimbări pozitive prin modul meu de viață. Din păcate, blogul a fost sacrificat, dar am continuat să călătoresc, să gândesc fără restricții și să am puterea, în cele din urmă, să revin într-un format pe care mi-l doream.

Așadar, îl relansăm sau, mai bine spus, continuăm activitatea lăsată aici. Vorbesc la plural pentru că oficial suntem 2.0! 🙂 Ne-am străduit și continuăm să îi aducem îmbunătățiri și unele schimbări, păstrând însă în esență ceea ce ne-a adus satisfacții pentru trup și suflet: călătoriile.

Nu vom vorbi despre locuri în care nu am fost sau despre aspecte pe care nu le-am experimentat.

Printre noutăți, încercăm formate friendly de articole care să te ajute la găsirea informațiilor și introducem categoria “Life”, în care vom depăși aria destinațiilor și obiectivelor turistice și vom scrie și despre alte subiecte. Va fi interesant (până și pentru noi!), de la recenzii, la experiențe personale și gânduri de moment.

Ținem să precizăm că tot ce vei găsi aici se face în primul rând din pasiune. Sperăm să găsești inspirație și motivație. Ne cerem scuze încă de pe acum dacă nu vom reuși mereu.

Mulțumim tuturor celor care au rămas alături și celor care se vor alătura pe parcurs.

Cu prietenie,

Alexandru și Cristina. Dordetur.


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.