22 octombrie înseamnă 5 ani de dordetur!

Iată-ne împreună la borna de 5 ani! Îți mulțumim pentru că ne urmărești și ne motivezi în continuare să fim online și peste cel puțin tot atâția ani! 😊

Cum am inceput?

Primul articol dordetur îl găsești aici. Numele și ideea de a începe un blog a început în anul 2013, în urma unui tur prin România și a dorului care s-a ivit apoi. Așa a început dor-de-tur.

Cine suntem?

Alexandru și Cristina, localizați undeva prin București. Trăim călătorind – a nu se înțelege că blogul este o sursă de venit sau că „escapadele” noastre sunt sponsorizate. Pentru asta avem joburi full-time și (încercăm să) economisim pentru călătorii smart și experiențe prin diferite destinații turistice. Blogul dordetur.ro este un proiect întreținut doar din pasiune și resurse proprii!

about-dordetur

dordetur – călătorii și experiențe din viață

Am fost întrebați cât de greu este să ai blog, care este scopul/misiunea dordetur și unde vrem să ajungem cu el?

  • Să ai un blog poate fi (destul de) dificil, mai ales atunci când pornești de la 0 pe cont propriu, ai un job și apar tot felul de situații tehnice, creație și documentare, ceva prelucrare și grafică… pe care trebuie să le rezolvi/faci. Să ai timp pentru blog înseamnă de multe ori sacrificii de tot felul.
  • Încă de la început ne-am dorit să comunicăm aspecte reale bazate pe experiențe personale care te pot ajuta și pe tine, la un moment dat!
  • Încotro ne îndreptăm? Blogul cu siguranță va continua să reflecte stilul nostru de a fi și va avea probabil noi abordări ce țin de anumite etape din viața noastră. Adică va evolua odată cu noi! 😊 Dorim să dezvoltăm și rubrica “Experiențe”, care ar cuprinde subiecte non-călătorii, cu impresii și activități din viața de zi cu zi. Sperăm să reușim!
Hai să vorbim!

Acum e rândul tău! 🙂 Te rugăm să ne comunici impresiile tale pentru a îmbunătăți experiența pe dordetur.ro. Orice detalii, sugestii, critici ș.a.m.d. ne-ar ajuta enorm!

Scrie-ne pe e-mail haisavorbim@dordetur.ro sau pe facebook m.me/dordetur. Îți mulțumim pentru timpul acordat!


 

Lasă un comentariu mai jos:

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.