Știri din turism: litoralul românesc, stațiunea Poiana Brașov, călătorii în Georgia

Stațiunile Mangalia, Saturn, Jupiter, Venus, Cap Aurora, Neptun și Olimp (adică mai tot sudul litoralului românesc) se unesc sub o conducere comună pentru rezultate mai bune în turism și nu numai. Este un proiect pilot, după un model implementat deja de vecinii noștri bulgari, care va intra în vigoare începând cu anul 2019. Oare ce se va alege din toată treaba asta? Mai multe detalii aici.


În publicația online The Telegraph a apărut o știre prin care britanicii recomandă Poiana Brașov ca fiind o stațiune ideală pentru ski, cu pârtii ok și instructori pregătiți, la prețuri de Europa de Est; în plus, este aproape de Castelul Bran și legendele lui Dracula. Credem că e de bine!


Din 31 octombrie 2018, Tarom va zbura la Tbilisi, capitala Georgiei! Poate fi o alternativă bună la Wizz Air, care zboară și ea în Georgia, dar la Kutaisi. Că tot veni vorba de Georgia, să știți că ni se pare o destinație foarte interesantă prin diversitatea peisajelor, cultură și istorie, gastronomie… Răsfoiește pe aici și poate te vei convinge să te urci în avion și să zbori în Georgia. Opțiuni ai 😊.


Scrie un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.